Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

Even voorstellen... Shanice

Even voorstellen... Shanice

Terug naar Actueel | Gepubliceerd op:

Mijn naam is Shanice. Ik ben 27 jaar en vanaf 16 juni werkzaam bij PrengerHoekman als Fysiotherapeut. Mijn carrière is begonnen in een praktijk in Roden waar ik alle doelgroepen en verschillende soorten klachten voorbij heb zien komen. Tussendoor ben ik ook begonnen bij een praktijk in Groningen, waar ik alleen maar sportrevalidatie verzorgde. Ik zag hier met name veel studenten na een voorste kruisband reconstructie.

 

Naast deze werkzaamheden deed ik ook nog vrijwilligerswerk als fysiotherapeut voor de Jong SC Heerenveen vrouwen waarbij ik op donderdag bij de trainingen aanwezig was en op zaterdag met de wedstrijden meeging. Ondanks de drukte hield ik ontzettend veel energie uit het bezig zijn met mijn vak. Na deze periode heb ik nog één jaar in Zwolle gewerkt en nu weer woonachtig in Groningen waardoor ik de kans heb gekregen om in Winschoten te gaan werken. Naast mijn werk doe ik graag aan crossfit, hardlopen, lezen over de psyche van de mens en fotograferen. Ik houd ook erg van een goeie dosis humor.

Mijn ambities binnen PrengerHoekman zijn om de sportrevalidatie uit te gaan breiden waar dit mogelijk is. In de toekomst wil ik nog wel graag een Master Sportfysiotherapie gaan doen aan het SOMT. Daarnaast wil ik mijn echografie nog verder onder de knie krijgen waarin mogelijk EPTE nog een mooie aanvulling zou kunnen zijn.

Bekijk ook

Start  met sporten tijdens de Bedrijfsfitness Startweken en win mooie prijzen!

Start met sporten tijdens de Bedrijfsfitness Startweken en win mooie prijzen!

Gepubliceerd op: 17-09-2020 14:23
Sport jij al met korting via bedrijfsfitness of wil je dit graag? Iedereen kan meedoen met de Bedrijfsfitness Startweken. Maak nu kans op fantastische prijzen!  
 
Geslaagd voor Geriatriefysiotherapeut!

Geslaagd voor Geriatriefysiotherapeut!

Gepubliceerd op: 08-09-2020 08:58
Onze collega Marjolein Vergeer is geslaagd voor haar master Geriatrie en mag zich geriatriefysiotherapeut noemen. Een geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialise…