Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

Samenwerking tussen kinderfysiotherapie en de podoloog van Schutrups Exloo werkt goed!

Samenwerking tussen kinderfysiotherapie en de podoloog van Schutrups Exloo werkt goed!

Terug naar Actueel | Gepubliceerd op:

Onze kinderfysiotherapeut Matthijs en Podoloog Miranda van Schutrups Exloo werken graag samen. Bent u benieuwd wat de meerwaarde van deze samenwerking is? Matthijs legt het uit:

"Als kinderfysiotherapeut zie ik vaak kinderen met pijnklachten aan voeten, knieën of heupen. Deze kinderen komen voor onderzoek naar onze praktijk. Tijdens dit onderzoek bepaal ik wat de oorzaak is van de klachten, bijvoorbeeld overbelasting, groei of misschien wel een slechte houding.

Samen met ouders en kind ga ik na of kinderfysiotherapie de klachten kan verhelpen. In bepaalde gevallen is er naast de oefeningen van de fysiotherapie mogelijk ondersteuning nodig in de vorm van een steunzool. Hierdoor kunnen soms op korte termijn pijnklachten verholpen worden. Het is fijn dat Miranda Blaauwgeers, podologe bij Schutrups, een paar behandeldeuren verderop zit en advies kan geven over de mogelijkheden hiervan. Zo komen wij samen tot het beste resultaat voor het kind."

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Dan kunt u contact  met ons opnemen via telefoonnummer 0597-413 236 of info@prengerhoekman.nl

Voor het maken van een afspraak met de podoloog van Schutrups kunt u rechtstreeks bellen met Schutrups, telefoonnummer 0591 - 549 093.

 

Bekijk ook

Feestdagen en openingstijden

Feestdagen en openingstijden

Gepubliceerd op: 29-03-2021 15:56
De komende periode zijn er weer allerlei feestdagen. Hier onder de (aangepaste) openingstijden:
 
Blessures bij sporthervatting na de lockdown? Wij helpen je!

Blessures bij sporthervatting na de lockdown? Wij helpen je!

Gepubliceerd op: 15-03-2021 11:07
Blessures zijn niet altijd te voorkomen door de juiste voorbereiding en training. Ben je door je enkel gegaan, heb je een spierblessure of heb je een andere sport gerelateerde…