Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

Siebina en Wolter hebben opleiding Extended Scope Specialist met succes afgerond.

Siebina en Wolter hebben opleiding Extended Scope Specialist met succes afgerond.

Terug naar Actueel | Gepubliceerd op:

Onze Manueel therapeuten Siebina Slager en Wolter Alberts hebben 22 maart jongstleden de opleiding Extended Scope Specialist met succes afgerond.

 

Extended Scope Specialisten zijn ervaren fysiotherapeuten die zijn opgeleid op master niveau, met een aanvullende medische opleiding op het gebied van Extended Scope.  Extended Scope Specialisten gaan mogelijk (net als in Engeland) een aanvullende rol vervullen bij de zorg die huisartsen en specialisten (orthopeden, sportartsen en revalidatieartsen) leveren bij klachten aan het bewegingsapparaat. De toegevoegde waarde van Extended Scope Specialist wordt internationaal al jaren onderkend. Door hun opleiding en jarenlange ervaring, kunnen zij cliënten/patiënten adviseren bij de vraag of ze wel of juist niet moeten worden doorverwezen voor aanvullend onderzoek (bloed, foto, MRI) of naar bijvoorbeeld een fysiotherapeut of een specialist. Daarmee levert de Extended Scope Specialist een bijdrage aan een meer ‘zinvolle, zuinige en snellere’ zorg.

Bekijk ook

Feestdagen en openingstijden

Feestdagen en openingstijden

Gepubliceerd op: 18-04-2019 09:35
De komende periode zijn er weer allerlei feestdagen. Hier onder de (aangepaste) openingstijden:
 
Aanpassing FysioFit tijden op de vrijdagavond en zaterdagochtend!!

Aanpassing FysioFit tijden op de vrijdagavond en zaterdagochtend!!

Gepubliceerd op: 04-04-2019 09:33
Vanaf vrijdag 5 april worden de trainingstijden voor FysioFit op vrijdagavond aangepast!Op de zaterdagochtend zullen we vanaf 13 april de trainingszaal vanaf 8.00 uur openen v…