Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

Vanaf donderdag  4 april start een beginnersgroep Pilates!

Vanaf donderdag 4 april start een beginnersgroep Pilates!

Terug naar Actueel | Gepubliceerd op:

Vanaf donderdag 4 april 2019 zullen we onze Pilateslessen gaan uitbreiden en starten we met een nieuwe beginnersgroep.

 

De huidige groepen zijn al een tijdje bezig en ondertussen al gevorderd en daarom zullen we vanaf donderdag 4 april gaan starten met een een nieuwe beginnersgroep.
Onze Pilatesinstructrice Brenda Jager verwelkomt u graag bij deze les en zal u laten zien dat Pilates voor iedereen is en wat deze les precies inhoudt.

De les is op donderdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur in de oefenzaal bij PrengerHoekman aan de Blijhamsterweg 47 in Winschoten.

Wilt u meer informatie, aanmelden voor een gratis proefles of een abonnement voor onze Pilateslessen?
Dan kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande formulier, telefoonnummer 0597 413 236 of via e-mail: info@prengerhoekman.nl

Bekijk ook

Mist u ook de gezelligheid en sportiviteit van het gezamenlijk sporten? Dan hebben wij goed nieuws: we gaan naar buiten!

Mist u ook de gezelligheid en sportiviteit van het gezamenlijk sporten? Dan hebben wij goed nieuws: we gaan naar buiten!

Gepubliceerd op: 20-05-2020 22:04
Vanaf maandag 25 mei a.s. zijn alle leden van Sport- en Trainingscentrum Vlagtwedde en FysioFitness van PrengerHoekman Fysiotherapie van harte welkom om samen met een bevoegde…
 
PrengerHoekman wordt beoordeeld met een 8,8!

PrengerHoekman wordt beoordeeld met een 8,8!

Gepubliceerd op: 18-05-2020 15:02
Jaarlijks wordt er een algemene beoordeling gegeven aan onze praktijk. Deze beoordeling komt tot stand door de vragenlijsten die patiënten kunnen invullen aan het eind …