Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

Terug naar ons team
Marianne Doze - Kinderfysiotherapeut - PrengerHoekman fysiotherapie

Marianne Doze
Kinderfysiotherapeut

Specialisaties:

  • Bekkenfysiotherapie Kinderen
  • Kinderfysiotherapie

BIG-nummer: 99033494504

 

Mijn naam is Marianne Doze en ik werk sinds 1980 bij Prengerhoekman. In 1991 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeute na een vierjarige opleiding en was daarmee een van de eerste geregistreerde kinderfysiotherapeuten in Nederland.

Op dit moment werk ik in de praktijk aan de Blijhamsterweg, in de buitendienst, soms in het ziekenhuis, maar ook in Oude Pekela. Het behandelen van kinderen vind ik leuk omdat je naast je kennis van de fysiotherapie ook moet weten hoe je met kinderen om moet gaan zodat ze met je mee gaan in de oefeningen. En geen dag is hetzelfde, want kinderen zijn spontaan en doen altijd net even iets anders dan je verwacht. Daardoor blijf ik ook flexibel.

Na de opleiding kinderfysiotherapie heb ik ook een opleiding kinderbekkentherapie gedaan, waardoor ik kinderen  met klachten als in de broek plassen of obstipatie kan behandelen. Daarvoor werk ik  nauw samen met de urotherapeute  en de kinderarts in het Ommelander Ziekenhuis. Het werken in zo’n team stimuleert mij weer extra om op de hoogte  te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

In het ziekenhuis ben ik nog betrokken bij de ontwikkelingspoli, waar ik samen met andere disciplines kinderen zie die mogelijk achterblijven in hun ontwikkeling, en bij de hoofdpijnpoli, waar samen met kinderarts en neuroloog gezocht wordt naar de oorzaak en een goede behandeling van hoofdpijnklachten bij kinderen.

 

Meer informatie?

Vraag hier informatie aan

Waarom PrengerHoekman?

  • Specialist voor iedere klacht
  • 9 vestigingen, dus altijd dichtbij en goed bereikbaar
  • Ook zonder verwijzing huisarts
  • Behandeling ook na 17:00
  • Afspraken met alle grote verzekeraars
  • Onze cliënten beoordelen onze zorg met een 9,2

Het laatste nieuws

Gratis voetenspreekuur zaterdag 20 april

Gepubliceerd op: 14-04-2024 08:40
 Op zaterdag 20 april is er weer een voetenspreekuur met podologen van Schutrups en onze fysiotherapeuten.

Wereld slaap dag!

Gepubliceerd op: 14-03-2024 14:54
Lekker uitgerust wakker worden door goed te slapen geeft veel voldoening en voelbare energie in je lichaam. Je kan de dagen makkelijker aan en ervaart al bij het opstaan …

vacature Secretaresse (frontdesk) 24 uur

Gepubliceerd op: 22-02-2024 17:00
 Ben je goed in plannen en organiseren, ben je klantvriendelijk en zorgvuldig? Dan zijn we op zoek naar jou! kijk op prengerhoekman.nl/vacatures voor de hele vacature.

Onze samenwerkingspartners