Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

Meer informatie/ aanmelden MTC

Waar en wanneer
Trainingen worden ‘s gegeven in het MTC aan de Blijhamsterweg te Winschoten en overdag in het sportcentrum te Vlagtwedde. De actuele trainingstijden kunt u vinden onder “openingstijden” in het menu bij "contact & vestigingen". U kunt ook bellen met het MTC in  Winschoten of Vlagtwedde (tel: 0597 - 413236)

Kennismaking
U bent van harte welkom om de trainingsruimte te komen bekijken en met de aanwezige fysiotherapeuten de mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij verzoeken om dit van tevoren wel aan ons te melden, zodat wij tijd vrij kunnen maken om u rond te leiden en om u te woord te staan over de mogelijheden die we bieden. U kunt ons rechtstreeks bereiken via de volgende telefoonnummers: MTC Winschoten 0597-413236 of MTC Vlagtwedde 0599-312814. U hoort dan meteen op welke tijden u welkom bent. Het is mogelijk eerst een proefles te volgen in Winschoten of Vlagtwedde. Hier zijn wel kosten (€ 8,50) aan verbonden en u kunt dit slechts eenmaal doen.

Aanmelden
Aanmelding kan via een inschrijfformulier. Deze is verkrijgbaar aan de balie van onze hoofdlocatie (Blijhamsterweg 47) en de balie fysiotherapie in Vlagtwedde (Schoolstraat 30). U kunt het formulier ook telefonisch aanvragen via 0597 41 32 36.

Verhindering 
Indien u een keer niet kunt komen trainen, dan dient u dit van tevoren door te geven aan de trainer. In overleg met de trainer wordt dan gezocht naar een moment dat de training kan worden ingehaald. Voor niet genoten trainingen wordt geen geld terugbetaald. Wanneer u een langere periode niet kunt komen trainen (bijvoorbeeld vanwege een vakantiereis) dan kan de training tussentijds voor een periode van minimaal één maand en maximaal twee maanden worden stopgezet. U dient dit meer dan een maand van te voren aan de trainer te melden en dit schriftelijk te bevestigen.

Afmelden 
Uw deelname kunt u, alléén schriftelijk, beëindigen door minimaal een maand van te voren uw opzegging te melden aan het secretariaat van PrengerHoekman/MTC.

De eerste training
Bij uw eerste training verzoeken wij u het volgende mee te brengen:

  • sportkleding
  • niet afgevende sportschoenen
  • een handdoek

De trainingslocaties beschikken over kleedkamers inclusief douches, zodat u zich na afloop kunt douchen.

Privacyreglement en gedragsregels 
Het MTC werkt volgende de regels vastgesteld in het privacyreglement en de klachtenregistratie van BOREA (de brancheorganisatie van re-integratiebureaus) en het KNGF (het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). De registratie voldoet aan de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).

 

 


Ik wil graag van mijn klachten af!

Kunnen wij iets voor u betekenen, maak dan online een afspraakWilt u eerst meer informatie over , neem dan contact met ons op.

 Uw zekerheid: Een afspraak begint altijd met een intake en bij twijfel consulteren wij uw huisarts.


Meer informatie?

Vraag hier informatie aan

Waarom PrengerHoekman?

  • Specialist voor iedere klacht
  • 7 vestigingen, dus altijd dichtbij en goed bereikbaar
  • Ook zonder verwijzing huisarts
  • Behandeling ook na 17:00 en op zaterdag (in Winschoten)
  • Afspraken met alle grote verzekeraars
  • Onze cliënten beoordelen onze zorg met een 8,7

Het laatste nieuws

Hoe doe je dat? Workshop voor mantelzorgers

Gepubliceerd op: 11-12-2018 16:07
Op donderdag 24 januari 2019 geeft PrengerHoekman een workshop aan mantelzorgers uit de gemeente Oldambt in de Boschpoort, aan het Boschplein 2 in Winschoten. De workshop duur…

Combineer fitness en wellness in 2019 bij PrengerHoekman!

Gepubliceerd op: 01-01-2019 00:01
Combineer Fitness & Wellness in 2019 en maak gebruik van onze nieuwjaarsaanbieding!

Cursus 'In Balans' voorkomt vallen!

Gepubliceerd op: 10-12-2018 12:00
Wist je dat één op de drie 65-plussers minimaal 1x per jaar valt? 30% dus!  Gelukkig kan de kans op vallen verminderd worden. Uit onderzoek is gebleken dat …

Onze samenwerkingspartners