Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar: ļ‚˜ 0597 413236

EPTE

Ervaart u langdurige peesklachten? EPTE kan helpen!

Wat is EPTE?

Echogeleide EPTE (PercuTane Electrolyse) is een innovatieve nieuwe behandelmethode voor chronische peesklachten. Bij EPTE wordt onder geleide van een echo een dunne naald ingebracht rechtstreeks in de pees. Dit gaat zeer nauwkeurig en u kunt live meekijken hoe dit gebeurt. Wanneer de naald in het pijnlijke gebied is aangebracht wordt er stroom doorheen geleid. Dit zet een aantal ‘lichaamseigen’ reacties in gang die het herstelproces in de pees bevorderden. De effectiviteit van de EPTE-behandeling bij peesklachten is aangetoond door wetenschappelijk onderzoek.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Met behulp van het EPTE-apparaat wordt gedurende 1-2 minuten een hele lichte elektrische stroom toegediend. Het aanprikken van de pees kan licht gevoelig zijn. De behandeling zelf wordt meestal niet als pijnlijk ervaren. De behandeling is veilig en er zijn geen risico’s aan verbonden. De behandelfrequentie is eenmaal per week gedurende 4-6 weken. Binnen deze behandelperiode ervaren de meeste patiënten een pijnvermindering of een volledig herstel van de klacht. De EPTE behandeling wordt altijd gecombineerd met gedoseerde oefentherapie om het beste resultaat te behalen.

Bij welke klachten werkt EPTE het beste?

EPTE is een zeer effectieve behandeling bij alle chronische peesklachten. Deze behandeling is dan ook vooral geschikt voor mensen met de onderstaande klachten:

 • Schouderpijn als gevolg van peesklachten
 • Tennis- of golferselleboog
 • Hielspoor (fasciitis plantaris)
 • Kniepeesklachten (Jumpers knee)
 • Achillespeesontsteking

 
EPTE bij PrengerHoekman Fysiotherapie

Vanaf oktober 2018 wordt de EPTE-behandeling aangeboden op onze hoofdlocatie aan de Blijhamsterweg 47 te Winschoten. De behandeling is onderdeel van de fysiotherapeutische behandeling en wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Wilt u meer informatie over EPTE of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via tel: 0597-413236 of e-mail: info@prengerhoekman.nl


Ik wil graag van mijn klachten af!

Kunnen wij iets voor u betekenen, maak dan online een afspraakWilt u eerst meer informatie over epte, neem dan contact met ons op.

ļ€Œ Uw zekerheid: Een afspraak begint altijd met een intake en bij twijfel consulteren wij uw huisarts.


Meer informatie?

Vraag hier informatie aan

Waarom PrengerHoekman?

 • Specialist voor iedere klacht
 • 9 vestigingen, dus altijd dichtbij en goed bereikbaar
 • Ook zonder verwijzing huisarts
 • Behandeling ook na 17:00
 • Afspraken met alle grote verzekeraars
 • Onze cliënten beoordelen onze zorg met een 9,2

Het laatste nieuws

Gratis voetenspreekuur zaterdag 20 april

Gepubliceerd op: 14-04-2024 08:40
 Op zaterdag 20 april is er weer een voetenspreekuur met podologen van Schutrups en onze fysiotherapeuten.

Wereld slaap dag!

Gepubliceerd op: 14-03-2024 14:54
Lekker uitgerust wakker worden door goed te slapen geeft veel voldoening en voelbare energie in je lichaam. Je kan de dagen makkelijker aan en ervaart al bij het opstaan …

vacature Secretaresse (frontdesk) 24 uur

Gepubliceerd op: 22-02-2024 17:00
 Ben je goed in plannen en organiseren, ben je klantvriendelijk en zorgvuldig? Dan zijn we op zoek naar jou! kijk op prengerhoekman.nl/vacatures voor de hele vacature.

Onze samenwerkingspartners