Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

Valpreventiecursus 'In Balans' voorkomt vallen!

Valpreventiecursus 'In Balans' voorkomt vallen!

Terug naar Actueel | Gepubliceerd op:

Cursus 'In Balans' voorkomt vallen! Van 31 oktober t/m 5 december 2019.
Wist je dat één op de drie 65-plussers minimaal 1x per jaar valt? 30% dus! Gelukkig kan de kans op vallen verminderd worden. Uit onderzoek is gebleken dat de cursus 'In Balans' de kans op vallen met 60% verminderd!

Wist u dat één op de drie 65-plussers minimaal 1x per jaar valt? 30% dus! Gelukkig kan de kans op vallen verminderd worden. Uit onderzoek is gebleken dat de cursus 'In Balans' de kans op vallen met 60% vermindert! Marjolein Vergeer van PrengerHoekman Fysiotherapie heeft de opleiding gevolgd om deze cursus te mogen geven.

Op donderdag 10 oktober 2019 van 13.00-14.30 uur vindt er een gratis informatiebijeenkomst plaats over de cursus 'In Balans' waarbij theorie en praktijk elkaar zullen afwisselen. Aansluitend kunt u zich inschrijven voor de cursus. De bijeenkomst wordt gehouden bij PrengerHoekman Fysiotherapie aan de Blijhamsterweg 47 in Winschoten. De cursus bestaat uit totaal 6 trainingsbijeenkomsten. Deze zijn van 31 oktober t/m 5 december 2019 op de donderdagmiddag van 13.00 uur tot ± 14.00 uur met aansluitend een kopje koffie of thee. Tijdens de training wordt op een leuke manier de kracht en balans geoefend om het valrisico te verminderen. Hierbij staat plezier voorop. Bij deelname aan de trainingsbijeenkomsten ontvangt iedereen een cursusboek met oefeningen, zodat ook thuis geoefend kan worden. Een aantal weken na de cursus is er een terugkommiddag voor de deelnemers.

Wat zijn de kosten?
Er zijn voor u mogelijk kosten verbonden aan het volgen van de cursus, maar voor veel mensen bestaat er een vergoeding voor deze training vanuit de ziektekostenverzekering. Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor u.
Voor meer informatie of opgave kunt u ons telefonisch bereiken via (0597)-413236 of 06-22384372. U kunt ook een e-mail sturen naar: m.vergeer@prengerhoekman.nl

Bekijk ook

Teken ook de petitie! Houd eerstelijnszorg toegankelijk voor iedereen!

Teken ook de petitie! Houd eerstelijnszorg toegankelijk voor iedereen!

Gepubliceerd op: 24-02-2020 09:49
De eerstelijnszorg wordt steeds beperkter. De eerstelijnszorg omvat alle zorg die direct toegankelijk is voor de patiënt, waaronder ook de fysiotherapie.
 
Even voorstellen...Kimberly Vos!

Even voorstellen...Kimberly Vos!

Gepubliceerd op: 17-02-2020 09:13
Nadat ik al in december bij PrengerHoekman ben komen te werken, stel ik mij hierbij nog ‘officieel’ voor. Ik ben Kimberly Vos, 24 jaar oud en sinds 2018 fysiothera…