Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

PrengerHoekman en Schutrups Exloo Voetzorg samen bij de RUN

PrengerHoekman en Schutrups Exloo Voetzorg samen bij de RUN

Terug naar Actueel | Gepubliceerd op:

Dat podologie en fysiotherapie vaak onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn, wordt sinds 2016 al bewezen. Elke week is er een podoloog van Schutrups Exloo Voetzorg aanwezig bij PrengerHoekman Fysiotherapie aan de Blijhamsterweg 47 in Winschoten en kunt u hier terecht voor uw voetproblemen.

 

De samenwerking op één locatie tussen deze twee disciplines is uniek, omdat we sneller met elkaar kunnen overleggen of om door te verwijzen naar elkaar bij complexe klachten. Zo kunnen wij onze patiënten (jong en oud) een nog betere zorg bieden om van uw klachten af te komen.

Om deze samenwerking nog meer draagkracht te geven zullen wij zaterdag 14 september samen aanwezig zijn in een stand langs het parcours van de RUN in Winschoten. Deze dag zullen we samen advies geven over schoenen en tips om klachten te voorkomen. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen in onze stand deze dag.

Bekijk ook

Maatregelen rondom de vakantieperiode

Maatregelen rondom de vakantieperiode

Gepubliceerd op: 30-07-2020 11:17
Het vakantieseizoen is momenteel in volle gang en daarom hebben we voor onze bezoekers en sporters het volgende verzoek:Mocht u op vakantie gaan of terugkomen uit een regio wa…
 
Even voorstellen... Shanice

Even voorstellen... Shanice

Gepubliceerd op: 06-07-2020 14:08
Mijn naam is Shanice. Ik ben 27 jaar en vanaf 16 juni werkzaam bij PrengerHoekman als Fysiotherapeut. Mijn carrière is begonnen in een praktijk in Roden waar ik alle do…