Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

U kunt weer bij ons komen sporten vanaf 1 juli 2020!

U kunt weer bij ons komen sporten vanaf 1 juli 2020!

Terug naar Actueel | Gepubliceerd op:

We zijn erg verheugd, dat we vanaf 1 juli weer meer mogelijkheden tot sporten kunnen aanbieden in onze trainingszalen. We moeten op de locaties wel helaas gaan werken met een reserveringssysteem omdat het aantal sporters in 1 ruimte nog gebonden is aan strenge maatregelen. Hiervoor hebben we een reserveringssysteem opgezet voor Winschoten en Vlagtwedde. De leden voor Oude Pekela hebben hierover een e-mail brief of telefoontje van ons ontvangen.

Naast de individuele fitness in de trainingszaal gaan we ook weer starten met de groepslessen. Ook daarvoor geldt dat u zich van te voren inschrijft wat uw deelname aan de les garandeert. De voorwaarden van deze versoepeling van maatregelen kunt u hieronder lezen in de bijlage.

Belangrijk:

Per 1 juli willen we weer de reguliere contributie gaan innen volgens de door u bij aanmelding aangegeven voorkeur. Dit kan zijn per incasso, factuur of andere betaalwijze. Het kan zijn dat u uw abonnement nog niet wilt activeren vanwege de corona, een vakantie of een andere reden. Laat dit ons dan zo spoedig mogelijk weten, zodat we uw abonnement bevroren kunnen houden en we niet onnodig de contributie innen.

Aanmelden training/lessen/

Vanaf 1 juli gaan we werken met een online reserveringssysteem waarbij kan worden ingeschreven voor deelname aan bepaalde lessen of om te trainen in de zaal. Sporten is voorlopig alleen mogelijk voor bestaande leden en kan dus alleen op afspraak. Reserveren kan via onderstaande link: https://www.supersaas.nl/schedule/sportentrainingPH/Sporten_Winschoten

U kunt eenvoudig een account aanmaken; onder de blauwe button “Log in” staat: “Nieuwe gebruiker aanmaken”. Hierbij is alleen het invullen van naam en e-mailadres vereist. Na het registreren kunt u direct een sportsessie reserveren. Er zijn tijdsvakken van een half uur gemaakt, want er kunnen zich maximaal vijf personen inplannen voor dit tijdstip. Let op! U kunt echter wel maximaal één uur sporten! We zorgen er zo voor dat er meer spreiding plaats vindt tussen het cardio- en krachtgedeelte. Voorbeeld: inplannen om 18:30 is sporten tot 19:30 en inplannen om 20:00 is sporten tot 21:00.

Voor vragen of bij problemen met het inloggen zijn we telefonisch bereikbaar via 0597-413 236 of info@prengerhoekman.nl.

Nieuw! Vanaf 1 juli gaan we in Winschoten werken met een pasjessysteem dat gekoppeld is aan onze ledenadministratie.
U krijgt dit pasje met uitleg bij uw bezoek vanaf juli.

 

Stay Safe &Fit!

Het team van PrengerHoekman.

 


NL actief protocol verantwoord sporten


Regels naast de RIVM adviezen


Bekijk ook

Start  met sporten tijdens de Bedrijfsfitness Startweken en win mooie prijzen!

Start met sporten tijdens de Bedrijfsfitness Startweken en win mooie prijzen!

Gepubliceerd op: 17-09-2020 14:23
Sport jij al met korting via bedrijfsfitness of wil je dit graag? Iedereen kan meedoen met de Bedrijfsfitness Startweken. Maak nu kans op fantastische prijzen!  
 
Geslaagd voor Geriatriefysiotherapeut!

Geslaagd voor Geriatriefysiotherapeut!

Gepubliceerd op: 08-09-2020 08:58
Onze collega Marjolein Vergeer is geslaagd voor haar master Geriatrie en mag zich geriatriefysiotherapeut noemen. Een geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialise…