Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

PrengerHoekman aanwezig Baby- en dreumescafé over Motoriek

PrengerHoekman aanwezig Baby- en dreumescafé over Motoriek

Terug naar Actueel | Gepubliceerd op:

Kom donderdag 13 december 2018 gezellig met je kindje naar het baby-dreumescafé in Bibliotheek Winschoten.

Kinderfysiotherapeute Maud Smeets van PrengerHoekman vertelt over de motorische ontwikkeling van je kind. Vragen kan je natuurlijk bij haar kwijt. Met andere ouders kan je je eigen ervaringen uitwisselen. Toegang gratis, inclusief koffie, thee en water.

OUder & Kind Café wordt georganiseerd op donderdag  13 december 2018 van 9.30 tot 10.30 uur in de bibliotheek van Winschoten aan de Mr. D.U. Stikkerlaan 251. Het is vrij toeganklijk.

Een fijne plek voor een kop koffie en een praatje met ruimte voor je kindje om te spelen. Het Ouder & Kind Café is een gratis activiteit speciaal voor ouders en kinderen van 0-4 jaar. Je ontmoet er andere ouders van jonge kinderen om ervaringen uit te wisselen. Bekijk de agenda onderaan deze pagina voor een Ouder & Kind Café in een bibliotheek bij jou in de buurt.

Vragen stellen of gewoon even ontspannen

Tijdens het Ouder & Kind Café kun je al je vragen stellen over de ontwikkeling en opvoeding van je baby, dreumes of peuter. Vaak staat er één onderwerp centraal. Denk hierbij aan taalontwikkeling of mediaopvoeding. De bibliotheek werkt dan samen met een deskundige op dat vlak. Andere keren is er een gezellige activiteit voor de kinderen. Het is geen probleem als je wat later bent of eerder weggaat. Loop gerust binnen, het café is gratis. Het Ouder & Kind Café wordt in veel van onze bibliotheken georganiseerd, meestal op een vaste ochtend in de maand.

 

 kijk voor meer informatie op www.biblionetgroningen.nl/winschoten

Bekijk ook

Hoe doe je dat?  Workshop voor mantelzorgers

Hoe doe je dat? Workshop voor mantelzorgers

Gepubliceerd op: 11-12-2018 16:07
Op donderdag 24 januari 2019 geeft PrengerHoekman een workshop aan mantelzorgers in de Boschpoort, aan het Boschplein 2 in Winschoten. De workshop duurt van 13.00 tot 16.00 uu…
 
Cursus 'In Balans' voorkomt vallen!

Cursus 'In Balans' voorkomt vallen!

Gepubliceerd op: 10-12-2018 12:00
Wist je dat één op de drie 65-plussers minimaal 1x per jaar valt? 30% dus!  Gelukkig kan de kans op vallen verminderd worden. Uit onderzoek is gebleken dat …